Nazer İnşaat tarafından Kocaeli’nin yükselen değeri Darıca’da inşa edilen Trilye Evleri ile gerçek bir yaşam alanına sahip olma fırsatını kaçırmayın.

2015 yılının mayıs ayında Nazer İnşaat tarafından startı verilen Trilye Evleri Projesi donanımlı kadrosu ve disiplinli çalışma anlayışı ile 13 ayda tamamlanarak 2016 yılı temmuz ayında tamamlandı ve kat maliklerine teslim edildi. 13 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Trilye Evleri sunduğu ayrıcalıklar ile Kocaeli’nin cazibe merkezlerinden Darıca’ya değer katıyor.

ÖZEL ALANLAR
Darıca’nın Bağlarbaşı Mahallesi üzerinde 2 bin 600 metrekare alana inşa edilen Trilye Evleri 48 daireden oluşan bir yaşam kompleksi olarak tasarlandı. Nazer İnşaat, oyun alanları ile zenginleştirilen projede çocukların da kendilerine vakit ayırabilecekleri özel alanlar ile aile odaklı bir konut projesi örneğini ortaya koydu. Bahçe, kapalı otopark, açık otopark, spor salonu, çocuk oyun alanı ve çimlendirilmiş bölgeleri ile tamamen bir yaşam kompleksi haline gelen Trilye Evlerinde sınırlı sayıda kalan daireler için son fırsatları kaçırmayın.

YEŞİLE OLAN ÖZLEM SONLANACAK
Kent yaşamından bunalan günümüz insanının yeşile olan özlemini sonlandıracak Trilye Evleri ile konfor, huzur ve güvenlik artık standartlarınız arasında olacak. Siz de Nazer İnşaat’ın Kocaeli ve İstanbul’u birbirine bağlayan projesi Trilye Evleri hakkında daha fazla bilgi almak için Sanayi Mah. Kozalı Sok. Çarşı Yapı AVM E2 Blok İzmit/Kocaeli adresinde bulunan Nazer İnşaat’a gelebilir ya da 0262 335 34 01 no’lu telefonu tuşlayabilirsiniz.

Leave a Reply