Gerçekleştirdiği başarılı projeler ile adından söz ettiren Nazer İnşaat, Kocaeli’nin yükselen değeri Darıca’da inşa ettiği Trilye Evleri ile konfor ve huzuru yakalamak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Gerçekleştirdiği başarılı projeler ile inşaat sektörünün geleceğine yatırım yapan Nazer İnşaat Kocaeli’nin yükselen değeri Darıca’da inşa ettiği Trilye Evleri Projesi ile İstanbul’a bu denli yakın bir mesafede size şehir kaosundan uzak bir huzur ortamı vaat ediyor. Konumu gereği İstanbul’un kaosundan uzaklaşmak isteyenlerin ilk durağı olan Darıca’da bulunan Trilye Evleri; kaliteli mimarisi, yeşil alanı ve spor salonu ile size yeni bir yaşam vaat ediyor.

2015 yılının Mayıs ayında startı verilen Trilye Evleri Projesi donanımlı kadrosu ve disiplinli çalışma anlayışı ile 13 ayda tamamlanarak 2016 yılı Temmuz ayında tamamlandı. Darıca’nın Bağlarbaşı Mahallesi üzerinde 2 bin 600 metrekare alana inşa edilen Trilye Evleri 48 daireden oluşan bir yaşam kompleksi olarak karşınıza çıkıyor. 13 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Trilye Evleri sunduğu fırsatlar ile Kocaeli’nin yeni cazibe merkezi olacak.

Trilye Evleri Projesi’nde otopark alanları site sakinlerinin rahatı için en ince ayrıntısına kadar tasarlandı. Çocukları da unutmayan Nazer İnşaat, oyun alanları ile zenginleştirilen projede çocukların da kendilerine vakit ayırabilecekleri özel alanlar tasarladı. Bahçe, kapalı otopark, açık otopark, spor salonu, çocuk oyun alanı ve çimlendirilmiş bölgeleri ile tamamen bir yaşam kompleksi haline gelen Trilye Evleri için sınırlı sayıda kalan daire fırsatlarını kaçırmayın.

Kent yaşamından bunalan günümüz insanının yeşile olan özlemini sonlandıracak Trilye Evleri ile konfor, huzur ve güvenlik vazgeçilmeziniz olacak. Siz de Nazer İnşaat’ın iki kenti birbirine bağlayan projesi Trilye Evleri hakkında daha fazla bilgi almak için Sanayi Mah. Kozalı Sok. Çarşı Yapı AVM E2 Blok İzmit/Kocaeli adresinde bulunan Nazer İnşaat’a gelebilir ya da 0262 335 34 01 no’lu telefonu tuşlayabilirsiniz.

Leave a Reply